Cursos y Masters de Fundación General de la Universidad de Salamanca Cursos y Masters de Escuela Superior de Imagen Personal Cazcarra Cursos y Masters de Vertice Institute Cursos y Masters de SURGE Centro de Estudios Cursos y Masters de DEUSTO Salud Cursos y Masters de Universidad Francisco de Vitoria-CESAE Cursos y Masters de CAS Training Cursos y Masters de EAE Distancia Semipresencial Cursos y Masters de Delena Formación Cursos y Masters de Institut Numància Formació

SomJoves

Cursos y Masters de SomJoves

SomJoves

C/Pere Vergés n° 1, pis 11 despatx 13
CP: 08020 Barcelona
Barcelona - España

Ir al Listado de sus Cursos

L’entitat SomJoves és una associació sense ànim de lucre (ONG) no confessional, ni vinculada a cap partit polític o ideològic. Té com a finalitat general i principal fomentar l’esperit emprenedor dels joves. La seva acta de fundació data del 28 de desembre de 2007.

És una entitat formada per joves que busquen amb solidaritat respondre i donar solucions a determinats problemes de la nostra societat.

L’esperit de superació i emprendiment juntament amb la iniciativa, el compromís personal i la responsabilitat social són altres valors que conformen Somjoves.

Cursos y Masters de SomJoves ( 0 cursos )

Mostrando todos los cursos de SomJoves