Cursos y Masters de SEAS Estudios Superiores Abiertos Cursos y Masters de Spa Zenter Formación Cursos y Masters de Escuela Europea de Negocios Cursos y Masters de ACEDIS Formación Cursos y Masters de IEB Instituto de Estudios Bursátiles Cursos y Masters de INSA Cursos y Masters de ISED Cursos y Masters de IMF Business School Cursos y Masters de Formación Universitaria Cursos y Masters de EMA Formación

Escola Quiralia

Cursos y Masters de Escola Quiralia

Escola Quiralia

Passeig Sant Joan, 177 3r 2ª
CP: 08560 Manlleu
Barcelona - España

Ir al Listado de sus Cursos

Una escola educativa, oberta, integradora, compromesa, participativa i ambientalista, que treballa per educar en els valors de la diversitat i la sostenibilitat.

L'escola d’educadors Quiràlia és un centre de formació en el lleure que va ser reconeguda per la Secretaria General de Joventut de la Generalitat de Catalunya el maig de 2006.

L'escola d'educadors Quiràlia imparteix la titulació oficial de monitor i director d’activitats en el lleure infantil i juvenil, així com una àmplia programació de monogràfics i cursos d’especialització en el lleure . A banda de tenir una programació pròpia i estable de cursos, des de l'escola d'educadors Quiràlia oferim el servei de formació a mida, el qual es basa en desplaçar la formació al municipi o entitat que ho demani.

Cursos y Masters de Escola Quiralia ( 1 cursos )

Mostrando todos los cursos de Escola Quiralia
Monitor en el lleure infantil i juvenil
Escola Quiralia - Cursos de especialización Presencial
Más información del curso Monitor en el lleure infantil i juvenil