Cursos y Masters de Fundación Vertice Emprende Cursos y Masters de Formatic Barna Cursos y Masters de IMF Business School Cursos y Masters de INTEFOR Cursos y Masters de Vertice Institute Cursos y Masters de LEVEL CENTER Cursos y Masters de Océano Idiomas Cursos y Masters de La Salle Barcelona Cursos y Masters de Aulacat Cursos y Masters de Eventos Selección

Oposicions Mestres - Llengua estrangera: Francès

Precio A consultar - Oposiciones, A distancia
 
Justificación/Descripción del curso:

Oposicions Mestres - Llengua estrangera: Francès

Requisitos de acceso al curso:

Prepara´t amb èxit per a l’Oposició a Mestre/a - Llengua estrangera: Francès. Amb més de 50 anys d´experiència en la formació d´opositors i milers de places aconseguides, a cenoposicions continuem treballant per oferir-te els millors cursos presencials i a distància. Consulta´ns!

Temario cubierto por el curso:
 • Tots els nostres professors són funcionaris en actiu, han superat l´oposició en els últims anys i són especialistes en la matèria que imparteixen. Així mateix, la majoria ha estat membre de Tribunal d´oposició.
  • Nova edició 2010 del material d´estudi, amb tot allò que exigeix la teva Comunitat Autònoma i elaborat per professors de prestigi de les 25 universitats més importants de l’Estat.
  • Amb els nostres cursos a distància, pots preparar la teva oposició còmodament des de casa i sense horaris, amb ajuda online i un tutor personal per aclarir tots els teus dubtes.
  • Compte personal al nostre Campus Virtual, en el qual trobaràs activitats, recursos i materials complementaris, informació legislativa, notícies, eines d´avaluació, tutories i fòrums per ajudar-te a la preparació de la teva oposició.
  • Servei d´informació, per estar al dia de qualsevol novetat de la teva oposició, per sms, email i telefònicament.
 • Cursos relacionados con el actual por su contenido:
  Puede ver otros cursos relacionados en las categorías:
  Otros datos del Curso:

  El curso Oposicions Mestres - Llengua estrangera: Francès está en nuestro Buscador de Cursos y Masters desde el 22/12/2009.

  Etiquetas del curso: