Cursos Baremables y Homologados de Euroinnova - Nebrija Universidad
Cursos y Masters de Inieco Cursos y Masters de Centro de Estudios CODESA Cursos y Masters de Escuela Europea de Marketing y Empresa Cursos y Masters de ESAH Estudios Superiores Abiertos de Hostelería Cursos y Masters de I.E.B. Instituto de Estudios Bursátiles Cursos y Masters de Formatic Barna Cursos y Masters de Escuela de ciencias tanatoesteticas Cursos y Masters de Implika Cursos y Masters de CODIS Cursos y Masters de HOME ENGLISH - Enseñanza de Idiomas a Distancia

SomJoves

Cursos y Masters de SomJoves

SomJoves

C/Pere Vergés n° 1, pis 11 despatx 13
CP: 08020 Barcelona
Barcelona - España

Ir al Listado de sus Cursos

L’entitat SomJoves és una associació sense ànim de lucre (ONG) no confessional, ni vinculada a cap partit polític o ideològic. Té com a finalitat general i principal fomentar l’esperit emprenedor dels joves. La seva acta de fundació data del 28 de desembre de 2007.

És una entitat formada per joves que busquen amb solidaritat respondre i donar solucions a determinats problemes de la nostra societat.

L’esperit de superació i emprendiment juntament amb la iniciativa, el compromís personal i la responsabilitat social són altres valors que conformen Somjoves.

Cursos y Masters de SomJoves ( 0 cursos )

Mostrando todos los cursos de SomJoves