Cursos y Masters de Ostelea Cursos y Masters de Escuela de Negocios y Formacion Continua - ENFOC Cursos y Masters de Instituto de Artes Visuales Cursos y Masters de Isefi Cursos y Masters de EAE Distancia Semipresencial Cursos y Masters de Mainfor Cursos y Masters de CAS Training Cursos y Masters de Inieco Cursos y Masters de EANE Escuela Abierta de Negocios Cursos y Masters de Bas Formación

Oposicions Professor/a de Secundària - Matemàtiques

Precio A consultar - Oposiciones, Presencial
 
Justificación/Descripción del curso:

Sedes de realización del curso: Barcelona

Professor/a de Secundària - Matemàtiques

Requisitos de acceso al curso:

Prepara´t amb èxit per a l’Oposició a Professor/a de Secundària -Matemàtiques. Amb més de 50 anys d´experiència en la formació d´opositors i milers de places aconseguides, a cenoposicions continuem treballant per oferir-te els millors cursos presencials i a distància. Consulta´ns!

Temario cubierto por el curso:
 • Tots els nostres professors són funcionaris en actiu, han superat l´oposició en els últims anys i són especialistes en la matèria que imparteixen. Així mateix, la majoria ha estat membre de Tribunal d´oposició.
  • Nova edició 2010 del material d´estudi, amb tot allò que exigeix la teva Comunitat Autònoma i elaborat per professors de prestigi de les 25 universitats més importants de l’Estat.
  • La nostra metodologia parteix de la premissa "el que es fa, s´aprèn". A classes amb grups reduïts, amb un màxim 20 alumnes per aula, en les quals treballaràs en grups cooperatius amb diferents activitats a cada classe.
  • Compte personal al nostre Campus Virtual, en el qual trobaràs activitats, recursos i materials complementaris, informació legislativa, notícies, eines d´avaluació, tutories i fòrums per ajudar-te a la preparació de la teva oposició.
  • Servei d´informació, per estar al dia de qualsevol novetat de la teva oposició, per sms, email i telefònicament.
 • Cursos relacionados con el actual por su contenido: No se han encontrado cursos relacionados
  Puede ver otros cursos relacionados en las categorías:
  Otros datos del Curso:

  El curso Oposicions Professor/a de Secundària - Matemàtiques está en nuestro Buscador de Cursos y Masters desde el 22/12/2009.