Cursos y Masters de IEBSchool Cursos y Masters de ESEL Escuela Superior de Estudios Laborales Cursos y Masters de IIMN Internacional de Márketing Cursos y Masters de CEM Canarias Cursos y Masters de DEUSTO Formación Cursos y Masters de IEB Instituto de Estudios Bursátiles Cursos y Masters de Azpe Informática Cursos y Masters de CAS Training Cursos y Masters de I.E.B. Instituto de Estudios Bursátiles Cursos y Masters de ITAE, Escuela de Negocios

Oposicions Tramitació Processal i Administrativa (Administració de Justícia)

Precio A consultar - Oposiciones, A distancia
 
Justificación/Descripción del curso:

Oposicions Tramitació Processal i Administrativa (Administració de Justícia)

Requisitos de acceso al curso:

Prepara’t amb èxit per a l’Oposició de Tramitació Processal i Administrativa (Administració de Justícia). Amb més de 50 anys d´experiència en la formació d´opositors i milers de places aconseguides, a cenoposicions continuem treballant per oferir-te els millors cursos presencials i a distància. Consulta´ns!

Temario cubierto por el curso:
 • Tots els nostres professors són funcionaris en actiu, han superat l´oposició en els últims anys i són especialistes en la matèria que imparteixen. Així mateix, la majoria ha estat membre de Tribunal d´oposició.
  • Nova edició 2010 del material d´estudi, amb tot allò que exigeix la teva Comunitat Autònoma i elaborat per professors de prestigi de les 25 universitats més importants de l’Estat.
  • Amb els nostres cursos a distància, pots preparar la teva oposició còmodament des de casa i sense horaris, amb ajuda online i un tutor personal per aclarir tots els teus dubtes.
  • Compte personal al nostre Campus Virtual, en el qual trobaràs activitats, recursos i materials complementaris, informació legislativa, notícies, eines d´avaluació, tutories i fòrums per ajudar-te a la preparació de la teva oposició.
  • Servei d´informació, per estar al dia de qualsevol novetat de la teva oposició, per sms, email i telefònicament.
  • La millor base jurídica online: tots els nostres estudiants tenen accés gratuït a la base de dades jurídica online més completa d’Espanya: Westlaw, de Thomson Reuters Aranzadi, amb accés a tota la legislació actualitzada diàriament.
 • Cursos relacionados con el actual por su contenido:
  Puede ver otros cursos relacionados en las categorías:
  Otros datos del Curso:

  El curso Oposicions Tramitació Processal i Administrativa (Administració de Justícia) está en nuestro Buscador de Cursos y Masters desde el 21/12/2009.

  Etiquetas del curso: