Cursos y Masters de UCAM-CESAE Cursos y Masters de EANE Escuela Abierta de Negocios Cursos y Masters de HOME ENGLISH - Enseñanza de Idiomas a Distancia Cursos y Masters de La Salle Barcelona Cursos y Masters de Nett Formación Cursos y Masters de IMF Formacion Cursos y Masters de Centro de Estudios Titulae Cursos y Masters de LEVEL CENTER Cursos y Masters de TRAZOS Cursos y Masters de ACN Consulting

Curs d’Agent Immobiliari de Catalunya (AICAT)

Precio A consultar - Cursos de especialización, OnLine de 200 horas
 
Justificación/Descripción del curso:

Descripción del curso

La Generalitat de Catalunya, a través de la Llei18/2007, del Dret a l´Habitatge, i del Decret 12/2010, de 2 de febrer, ha regulat l´accés a la professió d´Agent Immobiliari. A partir d´ara, l´exercici d´aquesta professió requereix acreditar una sèrie de requisits, entre els quals es troba la capacitació professional, que pot obtenir-se directament a través de la formació en el nostre Centre. Aconseguint la Titulació exigida per a l´exercici de la professió.

Objetivos del curso

Aconseguir la capacitació professional i obtenir la titulació que li permeti crear la seva pròpia agència immobiliària, o bé treballar per a qualsevol empresa del sector immobiliari. El curs aquesta recomanat per a tots aquells professionals (assessors d´assegurances, assessors fiscals, comptables, laborals....) que vulguin ampliar els serveis que actualment estan oferint.

Salidas Profesionales

Assessorament immobiliari.
Comercial del sector immobiliari.
Creació de la seva pròpia empresa immobiliària.

Requisitos de acceso al curso:

No descritos.

Temario cubierto por el curso:

Programa

  • Introducció a la gestió immobiliària.
  • Dret immobiliari.
  • Valoracions immobiliàries.
  • Fiscalitat immobiliària.
  • Màrqueting immobiliari.
  • Mòdul específic per Catalunya.

Titulación

Un cop superat el curs, l´Escola li atorgarà el diploma d´Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat reconegut per la Secretaria d´Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Cursos relacionados con el actual por su contenido:
Puede ver otros cursos relacionados en las categorías:
Otros datos del Curso:

El curso Curs d’Agent Immobiliari de Catalunya (AICAT) está en nuestro Buscador de Cursos y Masters desde el 14/03/2012.

Etiquetas del curso: