Cursos y Masters de UOCx Cursos y Masters de Centro de Estudios Aeronáuticos S.L Cursos y Masters de Enseñanza Europea de Formacion Cursos y Masters de INSTITUTO EUROPEO DE SALUD Y BIENESTAR SOCIAL Cursos y Masters de Campus Training Cursos y Masters de IMF Formacion Cursos y Masters de ACCADEMIA DEL LUSSO Cursos y Masters de Universidad Rey Juan Carlos - EAE Cursos y Masters de Escuela de Formación Abierta para el Deporte Cursos y Masters de Cenautica, S.A.

Curs d"Auditoria de Prevenció de Riscos Laborals

Precio 395 € - Cursos de especialización, OnLine de 80 horas - Titulación Emitida por el centro - Promoción: Facilidades de pago
Curso de Auditor de Sistemas de Gestión de Prevención de Riesgos Laborales Curso de Auditoría de Prevención de Riscos Laborais   Curs d“Auditoria de Prevenció de Riscos Laborals   Curso de Auditoría de Prevenção de Riscos Trabalhistas Course of Audit of Prevention of Labour Risks Cours d“Audit de Prévention de Risques De travail
 
Justificación/Descripción del curso:

La Llei 31/1995 de Prevenció de Riscos Laborals obliga a les empreses a desenvolupar un sistema de gestió per a la Prevenció de Riscos Laborals.

Aquelles empreses que hagin optat per un model de prevenció basat en recursos propis hauran de ser auditadas segons les especificacions que la pròpia llei i la seva normativa de desenvolupament contenen. És, per tant, necessari formar a Tècnics Superiors en Prevenció de Riscos Laborals, tant per a la realització d"aquestes auditorias externes, com per al coneixements de les obligacions i requisits que d"elles es deriven per a les organitzacions, amb la finalitat de desenvolupar també auditorias internes.

El Curs proporciona una titulació vàlida per a realitzar auditories en tota Espanya tant a aquelles empreses per exigències legals ho precisen com a les quals convé per exigències operatives, ja que totes necessiten adaptar-se a les exigències de la legislació vigent.

És important destacar que els Tècnics Superiors en Prevenció de Riscos Laborals poden ampliar la seva formació i amb això augmentar les seves possibilitats d"ocupació i el seu coneixement de la matèria amb aquest curs independentment de la Titulació Universitària que posseeixin.

Els alumnes que finalitzin el Curs i superin les proves finals seran reconeguts com Auditors de Sistemes de Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals.

Aquest curs d"Auditoria de la Gestió de Sistemes de Prevenció de Riscos Laborals té com principals objectiu capacitar a l"alumne en l"organització d"un Sistema d"Auditoria Interna en Prevenció de Riscos Laborals en l"empresa; en l"organització, preparació i enfocament de les Auditories Externes de Prevenció de Riscos Laborals.

Tot això en funció de l"Ordre de 27 de juny de 1997, per la qual es desenvolupa el Real Decret 39/1997, de 17 de gener, en relació amb les condicions d"acreditació de les persones que pretenguin desenvolupar l"activitat d"auditoria del sistema de prevenció de les empreses.

Com objectius específics podem designar:

*Determinar a idoneïtat de les avaluacions de riscos realitzades, analitzar els seus resultats i verificar els mateixos.
*Comprovar els diferents tipus d"activitats preventives que s"han de realitzar per a eliminar, controlar o reduir dits riscos, així com la planificació de les mateixes.
*Determinar l"adequació entre els procediments i mitjans materials i humans requerits per a realitzar l"activitat preventiva necessària i els recursos propis o concertats que disposi l"empresa

Requisitos de acceso al curso:

Ser Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals

Temario cubierto por el curso:

MODULO UNICO - Auditoria de Sistemes de Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals

Unitat Didàctica 1.
Organització Empresarial

Unitat Didàctica 2.
Introducció a les auditories

Unitat Didàctica 3.
Auditories legals del Servei de Prevenció de Riscos Laborals

Unitat Didàctica 4.
Els requisits legals del Servei de Prevenció de Riscos Laborals

Unitat Didàctica 5.
Altres tipus d"auditories d"especial interès

Unitat Didàctica 6.
Normativa Tècnica

Unitat Didàctica 7.
Procés d"auditoria I: Iniciació i planificació

Unitat Didàctica 8.
Procés d"auditoria II: Realització de l"auditoria

Unitat Didàctica 9.
Procés d"auditoria III: Informe d"auditoria. Activitats de seguiment del resultat de l"auditoria

Unitat Didàctica 10.
Realització de supòsit pràctic d"auditoria

Cursos relacionados con el actual por su contenido:
Puede ver otros cursos relacionados en las categorías:
Otros datos del Curso:

El curso Curs d“Auditoria de Prevenció de Riscos Laborals está en nuestro Buscador de Cursos y Masters desde el 14/11/2011.

Etiquetas del curso:
Términos relacionados: